top of page
WhatsApp Image 2022-01-25 at 3_edited.png

KAMERS

Centraal

Dispuut Hunky Dooly ligt aan de bruisende Hasseltstraat. De Albert Heijn, Coop en Aldi liggen op loopafstand. Verder zijn er verschillende lokale ondernemingen die ondersteund worden, zoals snackbars en meerdere buitenlandse speciaalzaken.  De afstand tussen ons huis en het centrum is ongeveer 10 minuten fietsen, naar de uni is het ook 10 minuten op je stalen ros. Naar   de Fontys en het Avans is het ongeveer 15 minuten fietsen.

20210417_154141[1].jpg
20210420_175606.jpg

De kamers & meer

Ons huis zelf heeft een keuken, twee wasmachines, een droger, meerdere playstations en een bar die los van het huis ligt. In de zomer zitten wij vaak buiten uitgebreid te barbecueën. Als we niet in de tuin te vinden zijn zitten we in onze fraaie huisbar die van alle gemakken is voorzien. Over het algemeen koken we 's avonds gezamenlijk op huis en gaan we daarna iets ondernemen. Koken doen we meestal uitgebreid en goed, want je hebt natuurlijk wel een goede bodem nodig voor de rest van de avond. De kamers verschillen van 16 tot 24 m2 en kosten rond de 300 euro.

Het studentenleven

Als huis doen wij meer dan alleen samen eten en in onze huisbar staan. De huisbewoners hebben een nauwe band en ondernemen veel met elkaar. We gaan bijvoorbeeld ook wel eens met de mensen die zin hebben op een skivakantie, of bijvoorbeeld op een reisje naar München, Krakow of Praag. Verder gaan we ook regelmatig samen fitnessen, voetballen of een potje tennissen. Los van al deze leuke activiteiten zitten we natuurlijk wel in Tilburg voor onze studie, daarom slepen we elkaar ook regelmatig mee naar de bieb om onze studies weer even bij te werken. Wil je graag meer weten of wil je gewoon een keer kennis maken? App het nummer op de contactpagina, of stuur een berichtje via de mail of het contactformulier! Dan kun je binnenkort een keertje onze bar in het echt komen bewonderen en de bewoners leren kennen, uiteraard krijg je ook een biertje aangeboden.

B4029954-788C-4D37-A313-24C8E80F343F_1_201_a.heic
postfoto2.jpeg
bottom of page